DRAMATIČNO U PAROVIMA! Dalila se POTUKLA SA MILIJEM, PLAKALA I URLALA!

Izvor: Svet, 01.Maj.2018, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO U PAROVIMA! Dalila se POTUKLA SA MILIJEM, PLAKALA I URLALA!

Učesnici Parova su obeležili 1. maj, tako što su pekli prase, uživali su, ali i njihov “raj” je bio kratak.
Dalila Dragojević sve vreme je bila očajna jer je Dejan Dragojević odvojen od nje i to sa Ninom Prljom, te je optužila produkciju da pokušava da spoji njih dvoje, dok je ona u vili.
– Zašto ste odveli Dejana? Zašto ste nas rastavili? Nije vam dovoljno ovo u krevetu, napravićete da njih dvoje nešto imaju u šatoru – rekla je ona, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << potom i opsovala praznik rada.
Mili je pitao Dalilu zašto toliko drami kada Dejanu ništa ne fali u “Kampu otpisanih”, da bi se ona u tom trenutku zaletela na njega.
Dalila je nasrnula na Milija, on je ispružio ruku da bi napravio distancu, nakon čega se ona saplela i pala. Oboje su završili u izolaciji – rečeno je iz produkcije.
SvetPrintscreen
The post DRAMATIČNO U PAROVIMA! Dalila se POTUKLA SA MILIJEM, PLAKALA I URLALA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.