DRAMA U AVIONU U KOJEM SU BILI RASTA I SLOBA! Prinudno sleteli - padale stvari po putnicima, sve se treslo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 14:49

DRAMA U AVIONU U KOJEM SU BILI RASTA I SLOBA! Prinudno sleteli - padale stvari po putnicima, sve se treslo!

Ovaj let će dugo pamtiti!

Pevač Sloba Radanović i reper Stefan Đurić Rasta često putuju po inostrastvu zbog prirode njihovog posla. U noći između nedelje i ponedeljka dogodila se drama na letu iz Dizeldorfa za Beograd. U ovom avionu su bili Rasta i Sloba.

Njih dvojica su se ukrcala na poslednji let koji je išao iz ovog nemačkog grada za Beograd, a ona ih je uhvatila snažna oluja. Oni su bili primorani da prinudno slete u Budimpeštu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Avion je bio pun putnika, među nama je bilo i dosta muzičara koji su se vraćali sa nastupa iz dijaspore. U početku je sve bilo u najboljem redu, ali su iznad Mađarske krenule jake turbulencije. U avionu se bukvalno sve treslo, padale su stvari po putnicima a onda je pilot zatražio dozvolu za prinudno sletanje - govori jedan od putnika za Telegraf.rs.

- Kružili smo iznad Budimpešte po toj oluji i nikom nije nilo svejedno. Kada je nastala totalna panika u avionu pilot nas je obavestio da smo dobili dozvolu za sletanje i da ćemo uskoro biti na pisti u Budimpešti. Svima je laknulo kada smo to čuli i samo smo čekali da osetimo tlo pod nogama. Bukvalno su svi bili zeleni od straha uključujući i Rastu i Slobu - završava priču izvor.

Kako prenose domaći mediji, putnici su na pisti u avionu proveli više od dva sata.

Rasta je potvrdio da se ova nezgodna situacija dogodila.

- Sleteli smo noćas u Budimpeštu, a jutros rano smo stigli u Beograd kombijem. U pitanju je bila jedna nezaboravna avantura - rekao je Rasta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.