DOVELA GA PRED SVRŠEN ČIN! Ina Rajzinger sa bebom doputovala kod Zole, želi da ZAJEDNO PODIŽU DETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 19:26

DOVELA GA PRED SVRŠEN ČIN! Ina Rajzinger sa bebom doputovala kod Zole, želi da ZAJEDNO PODIŽU DETE!

Lazar će večeras otkriti detalje odnosa sa Inom!

Diskvalifikovana zadrugarka Miljana Kulić sinoć je prvi put gostovala u emisiji "Narod pita" ove sezone, gde je otkrila mnogo detalja iz svog života, ali i izazvala haos komentarisanjem drugih aktuelnosti iz "Zadruge", a večeras se sprema novi uragan u Šimanovcima.

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, koja je aktuelna tema domaćih medija zbog šuškanja da je potencijalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, danas je sve dodatno zbunila i bacila u rebus.

Nakon što je potvrđena informacija da će Zola gostovati u večerašnjoj emisiji "Narod pita", zajedno sa Miljanom Kulić, Ina je doputovala u Bosnu, i mnogi smatraju da je došla upravo kod Zole.

Iako tvrdi da ne želi da prisili Zolu da preuzme odgovornost za dete, čini se da Ina planira sve da "naplati", a da li će konačno progovoriti i staviti tačku na kompletnu priču - ostaje nam da ispratimo.

Svakako, nema sumnje da će i o tome Zola govoriti večeras u emisiji, gde će se napokon suočiti sa bivšom, koja je takođe bila u Zadruzi kada su Ina i Zola bili intimni.

A post shared by I N A ♌︎ (@reisingeriina)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.