DOK MARKO KUKA, ONA SE PROVODI: Ema i Igor X u prisnom plesu!

Izvor: Kurir, 02.Maj.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOK MARKO KUKA, ONA SE PROVODI: Ema i Igor X u prisnom plesu!

Igor i Ema su se baš opustili, pa su u jednom momentu igrali kao da nisu samo drugari

Bivša ukućanka vile "Parova“ Ema Lapin ne haje preterano za svog momka Marka Perovića koji u rijalitiju svakodnevno spominje da mu nedostaje devojka.

Ona je na slobodi i uživa do daske. Skoro svake večeri lumpuje po prestoničkim lokalima, a juče joj je društvo pravio i bivši cimer iz "Parova“ Igor X.

Njih dvoje su se baš opustili, pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jednom momentu igrali kao da nisu samo drugari, kao što i sami možete da vidite.

Jasno je da su Ema i Igor bili previše prisni. Videćemo kako će Marko i Ružica Veljković, koja gaji osećanja prema Igoru, reagovati na ovaj vrući ples!

<3 #Kafana #StaraPesma :)

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.