“DOBRO DOŠAO U KLUB”: Zavirite u novi Severinin album

Izvor: Poznati.info, 11.Dec.2012, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“DOBRO DOŠAO U KLUB”: Zavirite u novi Severinin album

Popularna hrvatska pevačica je na svojoj Fejsbuk stranici otkrila delove tesktova pesama sa novog albuma, koji će se uskoro naći u prodaji

Severina Vučković će za nekoliko dana izbaciti svoj najnoviji album “Dobro došao u klub”. Naime, ona već uveliko radi na promociji svog novog ostvarenja, koje će imati 14 pesama.

Popularna hrvatska pevačica je preko svoje Fejsbuk stranice otkrila delove tekstova svojih numera, a u pitanju su >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << pesme pod nazivom “Uzbuna”, “Tarapana”, “Slaba na slabića”, “Postelja od vina”, “Tango” sa Željkom Bebekom, već popularna “Italiana”, kao i numera “Dobro došao u klub”, s kojom smo se već upoznali.

Da podsetimo, svoje nove numere Severina je otpevala u Zagrebu, a miksovane su u studiju Miloša Roganovića i Filipa Miletić u Beogradu. Inače, ovaj dvojac su autori i producenti celog albuma.

Na novom disku, pored “Breda Pita”, “Grada bez ljudi” i “Italijane”, naći će se još osam potencijalnih hitova. Tri stare, kao i šest novih pesama uradili su Filip i Miloš, dok po jednu potpisuju Hari Mata Hari i Severina.

(Telegraf.rs/foto: Fejsbuk)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.