DIŽE RUKE, HVATA SE ZA GLAVU: Janjuš potpuno SLOMLJEN ZAPOMAŽE - Majko mila, kako da IZDRŽIM OVO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DIŽE RUKE, HVATA SE ZA GLAVU: Janjuš potpuno SLOMLJEN ZAPOMAŽE - "Majko mila, kako da IZDRŽIM OVO?"

Užasno mu je!

U "Zadruzi 3" danas je došlo do konflikta između Marka Janjuševića Janjuša i ostalih zadrugara.

Janjuš, koji uvek važi za veseljaka i vedrog tipa danas je pobesneo na zadrugare, koji su kaljavi i blatnjavi prošli kroz kuću i nabili se u kupatilo da se kupaju.

Njega je ta nemarnost toliko iznervirala da je čak počeo i da plače. Kako niko nije mogao tako lako da ga uteši, on se osamio u dvorištu Bele kuće.

Potresen celom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacijom Janjuš je podigao ruke, uhvatio se za glavu i zavapio:

- Jao majko mila, kako da izdržim ovo? Kako da izdržim, ja ne znam, ja nemam pojma. Ovo je nemoguće izdržati. Joj, plakaobih od muke, majko mila...- kukao je Janjuš i šmrktao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.