DAO SAM OTKAZ MILICI MITROVIĆ! Milan Milošević PROGOVORIO O DETALJIMA: Zadruga sam bio JA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 16:50

"DAO SAM OTKAZ MILICI MITROVIĆ!" Milan Milošević PROGOVORIO O DETALJIMA: "Zadruga sam bio JA!"

"Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao."

Milan Milošević se oglasio za SrbijaDanas, nakon što je odjeknula vest u Zadruzi da je navodno poginuo.

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je pitao svoju bivšu ženu, Anu Ćurčić, koja je nedavno ušla u Zadrugu, dali je istina da je Milan voditelj poginuo te ga zato nema. Ona je oštro demantovala, a šta je Milan rekao  POGLEDAJTE DETALJNIJE OVDE.

Podsetimo, Milošević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrio pravi razlog odlaska sa Pink televizije, uz reči da navodno nije imao svoj život kao i da je sve posvetio poslu:

- Glavni razlog odlaska sa "Pinka" je nezadovoljstvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljanje i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene - rekao je voditelj za "Blic", pa dodao:

- Mnogo aspekata je uticalo, između ostalog od 2017. godine ne spavam. Zdravstveno stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat "Zadruga" sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledanija - zaključio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.