DANAS LEGENDA SRPSKOG GLUMIŠTA PUNI 78 GODINA! Prvi dečko Seke Sablić je bio naš SLAVNI glumac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 17:51

DANAS LEGENDA SRPSKOG GLUMIŠTA PUNI 78 GODINA! Prvi dečko Seke Sablić je bio naš SLAVNI glumac!

Nikada ne biste pogodili o kome se radi.

Legendarna domaća glumica Jelisaveta Seka Sablić je danas napunila 78 godina, a njen životni pokretač osim glume je sin Stefan i unuk Leon.

Seka Sablić je u 34 godini rodila sina Stefana iz braka sa čovekom o kojem nikada nije pričala.

A post shared by Alex Art (@alexart.shop) on Feb 17, 2020 at 11:07am PST

 Ipak, to nikoga ne čudi s obzirom na to da ona tokom svoje bogate dugogodišnje karijere nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << volela da govori o ljubavnom životu. Iz tog razloga malo ko zna da joj je prvi momak bio poznati glumac.

 U pitanju je glumac Božidar Bole Stošić sa kojim je i glumila u prvoj pozorišnoj predstavi u "Boško Buha".

Seka jeste izvrsna i jedna od najboljih glumica u našoj zemlji, ali ju je to, kako sama pretpostavljala koštalo privatnog života.

A post shared by Jugoslovenska kinematografija (@jugoslovenskakinematografija) on Aug 14, 2019 at 11:17am PDT

- Sa glumom nema zezanja, ona ti traži sve. Puno puta ne znaš za sebe, nosiš sumnju, uznemiren si. Život udvoje zahteva mnogo energije, a nju moraš da čuvaš za posao. Ne kažem da se nisam porodično realizovala, imam sina i unuka, ali nikad nisam bila u nekom mirnom građanskom braku. Možda sam zbog toga i ostala sama jer mi to verovatno i pripada - ispričala je Seka Sablić u jednom intervjuu.

BOJANA OBJAVILA SNIMAK SA MIRKOM ŠIJANOM, a svi gledaju njegovu POSEKOTINU NA GLAVI! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.