DA PROBIJE STO RUKOM - Filip Car POLUDEO U IZOLACIJI: Ti si MAFIJAŠICA, ne može tako sa mnom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2021, 09:06

DA PROBIJE STO RUKOM - Filip Car POLUDEO U IZOLACIJI: "Ti si MAFIJAŠICA, ne može tako sa mnom!"

"Ti si navikla da bude sve po tvom pa si se vremenom raspustila. Ja bih otišao tri dana me ne bi bilo u kući pa da vidim kako bi bilo."

Filip Car je sinoć nakon "Igre istine" držao monolog ispred Dalile Dragojević i otkrio sve što mu leži na duši.

- Ja znam šta ti se događa, meni niko ne mora ništa govoriti, kad ti vidim taj pogled ko štene neko iz azila, ja znam šta je. Šta sam ja retardiran, nisam ja bio sa dve devojke u životu da ne znam šta je, odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znam šta je. Neću čekati nekog drugog da mi kaže - govorio je Filip.

- Mene strah da ne počnem da se svađam sa tobom, ti si navikla da si glavna, da si mafijašica, da vodiš glavnu reč, ali sa mnom to ne može.To što si ti navikla tako to je jedno. Znaš kad bi mogla sa mnom tako, ja bih rukom sto probio. Ti si navikla da bude sve po tvom pa si se vremenom raspustila. Ja bih otišao tri dana me ne bi bilo u kući pa da vidim kako bi bilo. Ne znam kakav je to brak gde se partneri plaše jedno drugog - nastavio je Car.

- Ne znam samo kojoj kući bi se vratio. Ne znam zašto bi se bilo ko plašio, a i čemu strah ako si ispravan? - pitala je Dalila.

- A ti si u ovoj priči ispravna? - nastavio je Filip.

- Da, jesam. Nemoj da za*ebavaš, niko ne bi uradio ovo što sam ja nego bi našao trista opravdanja. Ja znam šta bi ti voleo da ja kažem da zadovoljim tvoj ego - rekla je Dalila.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.