Cuca: Najluđi seks imala sam na gepeku na parkingu!

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cuca: Najluđi seks imala sam na gepeku na parkingu!


U “Parovima” su neki od takmičara igrali igru “istina ili izazov”. Nela Vidaković je pitala Cucu “istina ili izazov”, i ona je odabrala izazov što se Neli nije ni malo dopalo. Cuca se predomislia i rekla da pristaje na istinu, a onda je Nela pitala: “Cuco, ispričaj nam nešto o najluđem seksu”.



Cuca je odgovorila:

“Vraćali smo se sa neke svirka i stali smo na parking da napravimo pauzu. Izneli smo hranu na haubu, a onda smo počeli sa se pipkamo i štipkamo. Ubrzo su sve stvari završile na parkingu, a mi smo bili goli i završili smo na gepeku”, rekla je Cuca.



Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Cuca: Najluđi seks imala sam na gepeku na parkingu!

Izvor: Scandal.rs, 16.Mar.2015

U “Parovima” su neki od takmičara igrali igru “istina ili izazov”. Nela Vidaković je pitala Cucu “istina ili izazov”, i ona je odabrala izazov što se Neli nije ni malo dopalo. Cuca se predomislia i rekla da pristaje na istinu, a onda je Nela pitala: “Cuco, ispričaj nam nešto o najluđem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.