Čokanova žena besna: Cuca hoće da mi rasturi brak!

Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čokanova žena besna: Cuca hoće da mi rasturi brak!

Supruga muzičara Radeta Čokana, Zlata, optužuje Ivonu Negovanović Cucu da pokušava da joj otme muža i uništi brak.

Zlata kaže da ne zamere mužu što ju je prevario sa Cucom, ali je kivna na nju što ne prestaje da ga proganja. Čokanova supruga kaže da je Cuca za njenog muža samo prolazna avantura, ali i da bivša učesnica “Parova” čini sve da joj razori porodicu.

“Cuca juri za mojim mužem kao dete za zvečkom. Sa njim se ona neće igrati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Rade je mnogo jači od pojedinih muškaraca koji padaju na njenu slamu na glavi, pardon, dugu kosu. Ja sam majka Čokonovo dvoje dece i dobro ga poznajem. Znam da je moj čovek šarmer i da voli da flertuje, cela estrada zna o čemu pričam”, kaže Zlata.

Ona dodaje da, onog trenutka kada Rade to reši, će Cuca biti prošlost u njegovom životu, prenosi “Kurir”.

“Tada će biti kraj i njegovoj pevačkoj karijeri”, rekla je Čokanova supruga.

Ona kaže da Cuca namerno medijima plasira priče da je trudna sa njim i da na Fejsbuk stavlja njihove fotografije jer zna da će mediji to objaviti.

“Služi se kvarnim igrama i pokušava da nam uništi brak. Ne znam koji su to njeni fanovi koji je podržavaju u svemu i lajkuju njene fotografije. Kakav čovek moraš da budeš ako podržavaš rasturačicu braka”, rekla je Zlata.

Ivona Negovanović je više put tvrdila da nije u vezi sa Čokanom, ipak fotografije koje je objavila na društvenim mrežama govore da je moguće da ih vezuje još nešto osim posla.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Čokanova žena besna: Cuca hoće da mi rasturi brak!

Izvor: Svet, 09.Apr.2015

 . . Supruga muzičara Radeta Čokana, Zlata, optužuje Ivonu Negovanović Cucu da pokušava da joj otme muža i uništi brak.. Zlata kaže da ne zamere mužu što ju je prevario sa Cucom, ali je kivna na nju što ne prestaje da ga proganja. Čokanova supruga kaže da je Cuca za njenog muža samo prolazna...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.