Ćerka Vitni Hjuston narkomanka od 14. godine?!

Izvor: Svet plus, 09.Jun.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka Vitni Hjuston narkomanka od 14. godine?!

Pisac Ijan Halperin u neautorizovanoj biografiji "Vitni i Bobi Kristina: Smrtonosna cena slave" tvrdi da je 22-godišnja ćerka tragično nastradale dive bila narkoman još sa 14 godina.

Halperin piše da je Bobi Kristina primljena u psihijatrijsku ustanovu malo pre nego što će napuniti 15 godina zato što je pokušala da iseče vene, ali i zbog toga što je pokušala da izbode svoju majku.

Pisac takođe tvrdi da je Vitni Hjuston  tada previše bila zagazila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u problem sa zavisnošću da bi mogla da pomogne svom detetu.

Posle smrti svoje majke, Bobi je postala još razuzdanija. Neimenovani izvor je rekao:

''Poslednjih nekoliko godina Bobi se družila sa rizičnom grupom ljudi, bili su divlji i neobuzdani''.

Bobi Kristina je od januara u komi, pošto je u svojoj kući nađena u kadi bez svesti. Isti neimenovani izvor dodao je da je Bobi pronađena baš tako jer su pokušali da je povrate u život pošto se predozirala. Tuširanje hladnom vodom i šamaranje su metode koje se primenjuju na predoziranim pacijentima.

''Nikad nisam video da nekoga oživljavaju u kadi, ali pomaže kada se predozirana osoba stavi pod hladan tuš i šamara, ne bi li se povratila. To može da objasni modrice na licu koje je imala kada su je pronašli lekari'', kaže izvor.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.