Cecin frizer zaražen koronom: folk zvezda se testirala

Izvor: Tracara.com, 10.Jun.2020, 12:32

Cecin frizer zaražen koronom: folk zvezda se testirala

Nakon što se pojavila vest da je voditeljka Dušica Jakovljević zaražena koronom, najbolji prijatelj Anastasije Ražnatović, frizer Stevan Radivojević objavio je da je pozitivan na Covid 19. On se trenutno nalazi na infektivnoj klinici odakle se i oglasio. “Ljudi, pozitivan sam na Covid 19. Zamolio bih sve ljude koji su bili u mom okruženju da se testiraju”, napisao je Radivojević. Inače, veruje se da se Stevan zarazio upravo na proslavi u Cecinoj vili na Dedinju koja je bila 3. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << povodom rođenja Željka Ražnatovića. View this post on Instagram Divno smo se proveli . @marina_viskovic_official A post shared by Stevan Radivojevic (@stevansrules) on Jun 4, 2020 at 1:35pm PDT S obzirom na to da je voditeljka TV Pinka, Dušica Jakovljević takođe je pozitivna, postoji mogućnost da je ona zarazila frizera. Između ostalog, Dušica je bila u kontaktu sa više desetina ljudi. Zbog zaraženih gostiju nakon slavlja, Ceca Ražnatović je rekla da su se ona i njena porodica testirali na virus, ali kako je navela, njihovi testovi su negativni. “U toku današnjeg dana, moja porodica i ja smo testirani na Covid 19. Rezultati negativni. P.S. Nema mesta senzaciji kod ovako ozbiljne teme”, napisala je Ceca na Instagramu. Podsetimo, Stevan je lični frizer Anastasije i Cece, ali je pored toga i njihov veoma blizak prijatelj, i dosta vremena provode zajedno, uglavnom u njihovom porodičnom domu. The post Cecin frizer zaražen koronom: folk zvezda se testirala appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Estrada u strahu: Jovana Joksimović zaražena korona virusom? Oglasila se voditeljka koja je bila na slavlju kod Cece

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020

Supruga Željka Joksimovića je takođe bila na slavlju kod Cece, gde je bio i frizer Stevan Radivojević koji je objavio da je zaražen Supruga Željka Joksimovića je takođe bila na slavlju kod Cece, gde je bio i frizer Stevan Radivojević, koji je sinoć na svom Instagram nalogu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.