Čarli Šin ponovo zavistan od droge

Izvor: Press, 02.Nov.2012, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin ponovo zavistan od droge

Američki glumac Čarli Šin ponovo se vratio starim navikama i opet je postao zavistan od droge

Nekadašnja zvezda komične serije "Dva i po muškarca" skoro svaki dan konzumira kokain i druga opojna sredstva, prenosi sajt "Radar Online".

"U poslednjih par meseci Čarli je potrošio velike sume novca na drogu. Često uzima kokain i nema nameru da prestane", rekao je za taj sajt dobro upućen izvor, dodajući da glumac više ne može bez mnogobrojnih stimulativnih sredstava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Šin je više puta bio na rehabilitaciji kako bi se odvikao od droge, ali je pre par meseci izjavio nakon što je prošlu godinu proveo u jednom rehabilitacionom centru da ne veruje u metode lečenja koje se tamo primenjuju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Čarli Šin ponovo zavisan od droge?

Izvor: B92, 02.Nov.2012

Američki glumac Čarli Šin ponovo se vratio starim navikama i opet je postao zavisan od droge, pišu magazini koji se bave šu biznisom...Nekadašnja zvezda komične serije ''Dva i po muškarca'' skoro svaki dan konzumira kokain i druga opojna sredstva, prenosi sajt ''Radar Online''...''U poslednjih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.