ČUPALI MU KOSU! Sloba Radanović se podvrgao OVOM ZAHVATU, razlog će vas šokirati

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 23:22

ČUPALI MU KOSU! Sloba Radanović se podvrgao OVOM ZAHVATU, razlog će vas šokirati

Ne bira načine...

Sloba Radanović odlučio je da leči sinuse alternativnim metodama.

Poznati pevač i njegova verenica već dugo bore se sa ovim problemom, pošto im klasična medicina nije pomogla otišli su kod izvesnog Milana koji pacjentima pomaže tako što im čupa kosu.

Oni već godinama imaju problema sa sinusima i česte glavobolje Nema šta nisu probali i ništa od toga im nije pomoglo. Zbog toga su se okrenuli alternativnoj medicini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Reč je o narodnoj medicini koja se vekovima prenosi sa kolena na koleno. Pacjentima se masira glava i napipavaju čvorovi koji se razbijaju tako što im se čupa dlaka i oslobađa sva tečnost.

Posle tretmana on im je rekao da će im nos malo više curiti i tako je i bilo. Zakazao im je još jedno viđanje i rekao da će im još dva tretmana biti dovoljna da reše problem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Danijel Višić za Srbija Danas nakon IZBACIVANJA: "Miljana mi je NAJVEĆA GREŠKA!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.