ČOLAK SE OBRATIO IVANINOM OCU! EVO šta mu je PORUČIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČOLAK SE OBRATIO IVANINOM OCU! EVO šta mu je PORUČIO! (VIDEO)

Kako li će reagovati "tast"...

Opšte je poznato da otac zadrugarke Ivane Krunić ne podržava ljubavnu romansu svoje ćerke sa ukućaninom Banetom Čolakom. Ivana je često plakala zbog cele situacije, jer nije mogla da izabere između porodice i dečka.

Večeras se tokom žurke pevala pesma Sinana Sakića "Oče moj", a zadrugarka Mima Živković odlučila je da pozdravi oca Stefana Karića. U tom momentu Karić je sedeo zajedno sa svojom devojkom Ivanom Šopić, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << onda se ogaslio i Bane koji je pozdravio Ivaninog oca, ali nije precizirao da li je mislio na oca Ivane Šopić ili na oca svoje devojke Ivane Krunić.

- Pozdrav za Ivaninog oca - povikao je Bane.

U video prilogu možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.