ČITAM I RASPLAČEM SE... Aleksandra Mladenović izlazi samo kad mora, a evo šta je dovodi do suza

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 23:54

"ČITAM I RASPLAČEM SE..." Aleksandra Mladenović izlazi samo kad mora, a evo šta je dovodi do suza

"Poslednjih dana me je potresla i rasplakala cela ova situacija..."

Nepovoljna situacija koja se odvija u celoj zemlji, kao i saznanje da je nekoliko javnih ličnosti preminulo od korone, uzdrmalo je mnoge.

Aleksandra Mladenović pomno prati šta se dešava u zemlji usled koronavirusa, pa je zbog mnogih koji su se razboleli istakla da je sve to uznemiruje do suza.

A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

- Poslednjih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me je potresla i rasplakala cela ova situacija sa kovidom i to koliko je sve uzelo maha. Mnogo je bolesnih i stalno gledam, čitam i rasplačem se - rekla je Aleksandra, priznajući da joj dodatne emocije bude nedavne smrti kolega Bojana Zlatanovića Tokana i Miše Aleksića.

Zbog delikatne situacije usled korone, kaže da ne ide nigde, a na to što se mnoge devojke i momci žale da ne mogu da nađu partnera, jer nigde ne izlaze, Aleksandra kaže:

- Verovatno da je tako, ali najvažnije je da svi budemo dobro. Ja ne idem nigde, uživam u svom stanu i gledam da izlazim isključivo kad moram - ispričala je Aleksandra, a onda dodala da će i za Novu godinu, ukoliko ne bude radila, biti sa porodicom.

- Slaviću u krugu porodice, kao nekad kad sam bila mala - dodala je pevačica uz osmeh.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ČITAM I PLAČEM, POSLEDNJIH DANA ME JE SVE STIGLO" Aleksandra Mladenović rekla sve što joj je na duši, nada se SAMO JEDNOM

Izvor: Blic, 03.Dec.2020, 08:48

Nepovoljna situacija koja se odvija u celoj zemlji, kao i saznanje da je nekoliko javnih ličnosti preminulo od korone, uzdrmalo je mnoge. Aleksandra Mladenović pomno prati šta se dešava u zemlji usled korona virusa, pa je zbog mnogih koji su se razboleli istakla da je sve to uznemiruje do suza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.