ČITALA SAM DA JE DOBRO PITI URIN Evo na šta je sve spremna Rada Manojlović zarad OVOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ČITALA SAM DA JE DOBRO PITI URIN" Evo na šta je sve spremna Rada Manojlović zarad OVOGA

Često razmišlja o tome.

Popularna folk pevačica Rada Manojlović počela je da razmišlja o tome kako da što duže ostane mlada i lepa.

Na pitanje novinara za domaće medije vezano za pop kraljicu Madonu koja pije sopstveni urin i leži u kadi prepunoj leda, pevačica je imala interesantan odgovor.

Aerodrom 👀🛩🤳🏻🌲💫

A post shared by Radmila RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic) on Nov 30, 2019 at 3:11am PST

- Videla sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su i sportisti konstantno u nekom ledu, tako da je to verovatno nešto dobro za mišiće ili nešto drugo. Moram da prostudiram to. Što se tiče urina, i za to sam čitala da je dobro, samo ne znam da li bih ja išla u tolike krajnosti. Volim sebe i volela bih da živim sto godina kao Rokfeleri i Rotšildi koji su kupili zdravlje i godine, ali opet ne znam baš za to - rekla je Rada u jednoj emisiji.

Ipak, postoji jedna metoda koja se Radi dopada, a vezana je za preminulog kralja popa Majkla Džeksona.

- Ja bih išla, kao Majkl Džekson, na one hiperbarične komore - rekla je Manojlovićeva, kometarišući fotografije koje su svojevremeno uzdrmale ceo svet, a na kojima pevač leži u komori u kojoj se terapija vrši kiseonikom pod povišenim pritiskom koji pozitivno utiče na zdravlje, ali i na podmlađivanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.