ČIJA ZADNJICA VAM SE VIŠE DOPADA? Kristijan ili Stanija? Pogledajte pa sami PROSUDITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 16:25

ČIJA ZADNJICA VAM SE VIŠE DOPADA? Kristijan ili Stanija? Pogledajte pa sami PROSUDITE

Teška odluka...

U ranim jutarnjim satima Kristijan Golubović odlučio je da zabavi zadrugare, te je na sebi navukao izazovnu haljinu.

U pabu "Prijatelji" njegova ekipa bila je oduševljena njegovim potezom, jer je sve izgledalo komično. Milan Janković Čorba našalio se sa Kristijanom i rekao mu da mu je nadimak s*ksi Kristina.

- Je l' sa ovim ideš u akicju na muškarce? Ovako Aleksandra spava, ispala ti b*lja kod Filipa u krevetu kada si ušla - upitao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kristijan Anakondu.

Golubović je čak rekreirao i pozu Aleksandre Nikolić od pre nekoliko večeri, kada ju je zatekao sa Filipom Carem u krevetu.

Nekoliko trenutaka posle ove scene na jednom od Instagram profia fanovi su krenuli da porede Kristijanovo du*e sa Stanijim. Ovaj post je postao viralan a fanovima je teško da se opredele između ova dva zadrugara.

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on Oct 20, 2020 at 3:16am PDT

Mi vas pitamo čija je g*za bolja:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.