ČESTITAMO! Bivši farmer dobio dete, evo koje MOĆNO ime je dao sinu!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Feb.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČESTITAMO! Bivši farmer dobio dete, evo koje MOĆNO ime je dao sinu!

Foto: Facebook/nemanjamaksimovicofficial

Bivši učesnik "Farme 7" i takmičar u "Pinkovim zvezdama" Nemanja Maksimović postao je otac, a on i njegova supruga Ivanka dobili su sina kojem su dali ime Lav.

Nemanjina supruga se porodila u 10.30 časova u Valjevu, a presrećni tata je na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Fejsbuk stranici napisao:

- Ljubavi moja, moj veliki borcu, hvala ti na ovom divnom poklonu koji si mi podarila... Ja sam najsrećniji čovek na svetu!!! Rodio se mali Lav, živeo on tati 100 godina!!!

Printskrin: TV Pink

Što je najvažnije, i mama i beba se dobro osećaju a Maksimović je za Pink.rs rekao da je mali Lav na rođenju imao četiri kilograma i 200 grama i bio dug 50 centimetara.

Čestitamo!

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

RODILA SE MOMČINA: Bivši učesnik Farme dobio sina - dao mu je BORBENO ime! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017

Čestitke!..Nekadašnji učesnik rijalitija "Farma", ali i muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Nemanja Maksimović postao je tata! On je jutros dobio sina, a njegova supruga Ivanka se porodila oko 10 sati u Valjevu...Srećnu vest pevač je podelio i sa pratiocima na Fejsbuku i tako pokazao koliko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.