CECO, DOBRO NAM DOŠLA: SRPSKA MAJKA peva u Albaniji?! OVU PONUDU Ražnatovićka ne može da ODBIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 06:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"CECO, DOBRO NAM DOŠLA": SRPSKA MAJKA peva u Albaniji?! OVU PONUDU Ražnatovićka ne može da ODBIJE!

Ljubav ne zna za granice.

Nakon nedavnih spekulacija da Ceca Ražnatović nije poželjna u Albaniji, biznismen iz Tirane tvrdi suprotno, navodi "Kurir".

Naime, naša folk zvezda je i te tako dobrodošla u Albaniju i njene pesme se puštaju u klubovima u kojima izlaze Srbi, ali i naš narod, kaže izvor "Kurira".

To što je nedavno Albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo Javni servis Albanije zbog puštanja pesama naše muzičke zvezde, ovaj uticajni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biznismen tvrdi da je to nedopustivo.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jul 30, 2019 at 10:11am PDT

- Ne znam kome odgovara da se širi mržnja i netrpeljivost između naših naroda, ali to je po mom mišljenju nedopustivo. Godinama letujem u Ulcinju i imam mnogo prijatelja među Srbima. Čitao sam da je Ceca zabranjena kod nas, ali to je glupost. Ona nikada nije bila zločinac i besmisleno je da se sada, kada odnosi idu nabolje, širi mržnja - priča izvor "Kurira".

- Ne želim da provociram svoj narod, ali želim da ljudi znaju da je vaša pevačica dobrodošla u Albaniju. Ako bude želela, lično ću da organizujem njen koncert. Svašta se dešavalo zbog politike, ali to je prošlost koja treba tamo i da ostane. Tako da, Ceco, dobro nam došla - zaključio je izvor "Kurira".

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.