Bubu zlostavljao dečko i u srednjoj školi?!

Izvor: Svet, 25.Nov.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bubu zlostavljao dečko i u srednjoj školi?!

naslov: 
Bubu zlostavljao dečko i u srednjoj školi?!



excerpt: 
Ljubinka Dobrosavljev se kao tinejdžerka žalila da je zlostavlja dečko, koji je nakon tih optužbi morao da se odseli iz Kikinde...


izvor: 
Scandal!, Kurir


tekst clanka: 
Nakon što je Ljubinka Dobrosavljev optužila svog dečka Nebojšu Pavlovića da ju je tukao i da je zbog toga u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu, pojavila se priča da je kao učenica prvog razreda srednje škole digla frku upirući prstom u svog tadašnjeg momka Nenada i tvrdeći da je maltretira. Kako Skandal piše, na početku su bili srećan par, a sve se završilo tako što je on morao da se odseli iz Kikinde.
"Pričala je kako je Nenad odjednom postao ljubomoran, da joj brani da izlazi i viđa se s drugaricama. Posle nekoliko nedelja požalila se da je pokušala da raskine, ali da ne može jer joj on preti. Čak je rekla da je pokušao i da je udari", priseća se tih dana jedna od njenih školskih drugarica i dodaje da su ih viđali zajedno u gradu i da su izgledali normalno: "Bila je kod njega u stanu i odatle zvala sve drugarice s kojima se družila, plakala je, molila da joj pomognu. Navodno se i njena majka umešala, zvala je njegove roditelje. Taj dečko se kasnije odselio. Kružili su tračevi da je otišao zbog Bube kako joj ne bi pravio probleme, pošto ju je mnogo voleo i bio je posesivan."
Na sve ovo Buba je rekla da ne može da priča dok traje istraga vezana za slučaj s Nebojšom: "Ne mogu zaista da se bavim glupostima i lažima, dajte, ljudi, ovo su ozbiljne stvari", kazala je i spustila slušalicu.
Proces na osnovu tužbe Bube Dobrosavljev protiv Nebojše Pavlovića je u toku, ali njega na sudu terete i za nasilje nad muškarcem. "U Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv Nebojše se vodi istražni postupak za krivično delo nasilničkog ponašanja protiv muške osobe", otkrila je Kuriru Jovanka Zečević Anđelković, Bubina advokatica, ali nije mogla da nam kaže još detalja, pošto je slučaj u fazi istrage.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.