Brza pita sa žele bombonama! (RECEPT)

Izvor: Svet plus, 17.Sep.2021, 19:53

Brza pita sa žele bombonama! (RECEPT)

Brza pita sa žele bombonama od svega tri sastojka i malo truda! Pored toga što je ukusna ona i fenomenalno izgleda! Pogledajte recept!

Pita od lisnatog testa sa žele bombonama se tako jednostavno sprema, a treba vam samo 3 sastojka. Deca će se posebno obradovati ovakvoj poslastici, a pošto je i ukusna, ali i dekorativna možete je služiti i na slavljima.

Ako niste ljubitelj žele bombona ili jednostavno želite puniji ukus poslastice onda je ovo naša prepurka šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << možete da pripremite  Kremasti čokoladni kolač sa pavlakom!

Potrebno:

500 g lisnatog testa

400 g žele bombona

1 žumance


Priprema:

U kalup za tart stavite deo lisnatog testa i malo premažite vodom, a ostatak razvucite i isecite na trake. Obmotajte trake oko svake žele bombone i ređajte u kalup.

Premažite umućenim žumancetom. Pecite na 200°C nekih 30-40 minuta.

Prijatno!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.