Brus poručio ćerkama: Vreme je da ućutite

Izvor: Svet, 15.Feb.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus poručio ćerkama: Vreme je da ućutite

Bivši muž Kris Džener (59), nekadašnji zlatni olimpijac Brus Džener (65), trenutno prolazi kroz proces menjanja pola, ali dodatni stres mu uzrokuje porodica. Njegove ćerke i ćerke njegove žene, među kojima je i Kim Kardašijan (34), navodno ne pokazuju previše razumevanja i njegovu promenu stalno komentarišu u medijima.
Poručio im je da je vreme da prestanu da pričaju, a bivšoj ženi Kris jasno i glasno je dao do znanja da je ne želi u svom novom rijalitiju, jer mu je dosta da ona zarađuje na njemu.
Izvor: 24sata.hr
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Brus Džener: Od svoje pete godine znam da sam žena

Izvor: Svet, 16.Feb.2015, 14:53

Američki mediji i dalje ne odustaju od priče da Brus Džener želi da postane žena, odnosno da će se podvrgnuti operaciji promene pola.. Iako očuh sestara Kardašijan još uvek nije komentarisao ta nagađanja, portal TMZ piše da se navodno nedavno poverio porodici da od svoje pete godine zna da...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.