Bruno Mars pokrao srpsku pevačicu?

Izvor: Prva.rs, 11.Avg.2015, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruno Mars pokrao srpsku pevačicu?

U britanskim medijima danas je odjeknula vest da je Bruno Mars kopirao pesmu Snežane Mišković, poznatije pod umetničkim imenom Viktorija, “Ulice mračne nisu za devojke” iz 1984. godine.
- Njihova pesma „Uptown funk“ sadrži 80 odsto materijala iz moje pesme. Koliko je dozvoljeno da se uzme kao inspiracija za pesmu? Ne žurim sa tužbom, takve stvari oduzimaju vreme, a moj život i karijera ne zavise od toga“, kaže Viktorija.
Pevačica takođe žali šro mnogi nisu prepoznali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << njenu pesmu i što je svetski hit plagijat.
- Ako odlučim da ih tužim i pobedim moraću da smislim šta da radim s novcem, citira je „Miror“.
Mi vas još jednom pitamo – da li vidite sličnost između ove dve pesme?


Izvor: Bulevar.b92

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Dokle je to došlo: Svetski mediji bruje da je Bruno Mars pokrao Viktoriju?! (video)

Izvor: Scandal.rs, 11.Avg.2015

U britanskim medijima danas je odjeknula vest da je Bruno Mars kopirao pesmu Snežane Mišković, poznatije pod umetničkim imenom Viktorija “Ulice mračne nisu za devojke” iz 1984. godine...“Njihova pesma ‘Uptown funk’ sadrži 80 odsto materijala iz moje pesme. Koliko je dozvoljeno da se uzme...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.