Brižna majka: Eva Mendez uživa u neprospavanim noćima!

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brižna majka: Eva Mendez uživa u neprospavanim noćima!

Verovali ili ne uživam u neprosapavanim noćima jer se tada stvara neverovatna veza između mene i moje ćerke“, rekla je Eva za „Womans Health“.

Iako su je pitali da sa čitateljkama podeli neki majčinski savet, Eva je bila skromna.

Mislim da nisam još uvek kompetentna da pričam o tome. Želim da poštujem sve mame na svetu. Neko bi mogao da kaže ’Šta ti pričaš, majka si samo nekoliko meseci’“, rekla je Eva.

Glumica i njen suprug Rajan Gosling vešto čuvaju ćerkicu od očiju javnosti, baš kao i svoju dugogodišnju vezu.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Brižna majka: Eva Mendez uživa u neprospavanim noćima!

Izvor: Svet, 11.Mar.2015

Eva Mendez je pre šest meseci na svet donela svoje prvo dete, devojčicu Esmeraldu Amadu, a kaže kako neprospavane noći s ćerkicom posmatra na drugačiji način.. “Verovali ili ne uživam u neprosapavanim noćima jer se tada stvara neverovatna veza između mene i moje ćerke“, rekla je Eva za...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.