Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

Izvor: Svet, 31.Maj.2020, 13:18

Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

Najveća balkanska zvezda Lepa Brena već dugi niz godina živi sa svojom porodicom u luksuznoj karingtonki novobeogradskog naselja Bežanijska kosa.
JA NEMAM DRUGI DOM…







View this post on Instagram















Srećan 1. Maj❤️👍#Blic #vistahill #hajdedasevolimo #srecnazena #bolisineprolazis #zarjevaznodalsepevailipjeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << #udjislobodno
A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 30, 2019 at 2:49pm PDT


Kuća poseduje prostrano dvorište sa velikim bazenom, ali i raskošnim letnjikovcem koji često koriste za porodična okupljanja i roštiljanje.

Na samom ulazu je urađena velika pozlaćena kapija.

A u dvorištu pored kuće je izgrađen i poseban stambeni kompleks koji Boba i Brena uglavnom koriste za proslave, a neretko posluži za tonske probe i pripreme za velike koncerte.

U samom prizemlju kuće smeštena je kuhinja, trpezarija ali i ogromna dnevna soba iz dva dela. Preovladavaju pastelni tonovi, kao i parket svetle boje.

Plafoni i zidovi su ukrašeni finim gipsanim radovima u kombinaciji sa prirodnim kamenom i mermerom.

Jedan deo dnevne sobe zauzima stilski nameštaj boje šampanjca rađen po posebnim merama i autentičnim dezenom kako bi se stopio u prstor. Poseban deo zauzuma veliki mermerni kamin, na kome svoje mesto imaju porodične slike.

Trpezarija je sačinjena od staklenog stola drvene konstrukcije i stolica punog drveta sa stilskim dezenom koji se odlično uklapa uz tepihe koje su Brena i Boba svojevremeno donosili iz Amerike. Drugi deo dnevne sobe ima potpuno drugu notu, tu se nalazi stilski nameštaj teget boje kako bi malo razbio celokupan enterijer.








View this post on Instagram















#stayhome #staysafe 🥰💋💝❤️ @makeup_by_sandraa @sandramiljakovic
A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Apr 25, 2020 at 11:35am PDT


Širom cele kuće dominiraju najrazličitiji detalji od mermera, drveta i stakla kao i lampe u kombinaciji sa kristalima koje je Lepa Brena donosila sa svojih turneja, ali i Boba sa svojim putovanja tokom teniske karijere.








View this post on Instagram















Danas sam bila domacin redakcijama @rtl_exkluziv @gloria.hr @klub7hrt u svom domu povodom koncerta u Zagrebackoj Areni 14. i 15.-og decembra. Bilo je zadovoljstvo druziti se sa vama! ❤️
A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Nov 7, 2019 at 10:21am PST


Na drugom spratu smeštene su spavaće sobe sa zasebnim terasama. A prve komšije porodice Živojinović su Brenin dugogodišnji poslovni saradnik i kum Saša Popović kao i kolega Dragan Kojić Keba.
PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! MEGAEKSKLUZIVNO! NOVAK I JELENA NISU ZAJEDNO! Sve mu se smučilo! Psihijatar otkriva: Lunino ponašanje je posledica SILOVANJA! Bekuta NA LEKOVIMA! Veljko LJUT na Bikovića!
PROČITAJTE JOŠ: Viki Miljković u OPASNOSTI! Rak je PODMUKLA BOLEST!
PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić u OČAJU! Moli CECU! “Pomozi mi da VRATIM DECU!”
 
NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET I INSTAGRAM
The post Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Nadežda i Toma u FRCI! Sin Longo IZLAZI IZ BOLNICE!

Izvor: Svet, 31.Maj.2020

Taman što je Toma Panić pobegao od Nadežde s namerom da počne da radi u Beogradu na jednom splavu i da zaradi neke pare za dete, morao je da se vrati u Valjevo u njenu rodnu kuću budući da će im se sin Longo konačno pridružiti.. NADEŽDA SE PLAŠI KAKO ĆE DA GA ČUVA! Naime, dečak je ojačao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.