Brena, Vesna i Goca pravile haos na Grandu!

Izvor: Poznati.info, 16.Dec.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena, Vesna i Goca pravile haos na Grandu!

Lepa Brena se prilično opustila na snimanju novogodišnjeg Granda, pa je zajedno sa svojim koleginicama pravila haos. Zajedno sa njom učestvovale su Goca i Vesna.

Nakon lošeg perioda pevačica je rešila da se posveti poslu i da radi sedam dana u nedelji kako ne bi imala vremena da padne u depresiju. Pored nastupa kojih ima na pretek, ona svakodnevno ima snimanja novogodišnjih programa za svoju TV Grand.

Na jednom od snimanja bilo je prilično veselo, jer su tu bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Goca Božinovska i Vesna Zmijanac koje su njen bliske prijateljica. Popila se koja čašica i onda su vesele žene počele da prave haos. Brena je legla preko Vesne i Goce jer su je pre toga toliko zasmejale, da nije mogla da dođe do vazduha.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Lepa Brena, Goca Božinovska i Vesna Zmijanac u provodu za pamćenje

Izvor: Story, 17.Dec.2014, 11:47

Vlasnica Grand produkcije je zbog dobrog raspoloženja na snimanju novogodišnjeg programa za Grand narodnu televiziju poletela ka svojim koleginicama..Lepa Brena, Goca Božinovska i Vesna Zmijanac, foto: Damir Dervišagić, Kurir..Pevačice su pravile šale na svoj račun i ponašale se kao tinejdžerke...Dok...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.