Izvor: Scandal.rs, 29.Jan.2020, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena PRODALA GRAND: Počinjem NOVI BIZNIS, vreme je bilo da se raziđemo u DOBRIM EMOCIJAMA

Folk zvezda Lepa Brena nedavno se vratila s odmora, a za “Blic” otkriva kako se provela, koji su njeni dalji poslovni planovi, kao i šta radi kada se umori. Gotovo da ne postoji hala, stadion ili koncertni prostor koji Lepa Brena nije napunila, a poslovnu novu godinu započela je nastupom na muzičkoj manifestaciji MAC. Razgovarali The post Brena PRODALA GRAND: Počinjem NOVI BIZNIS, vreme je bilo da se raziđemo u DOBRIM EMOCIJAMA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Brena priznala zbog čega je prodala Grand!

Izvor: Svet, 29.Jan.2020

Lepa Brena nedavno se vratila s odmora, pa je otkrila kako se provela, koji su njeni dalji poslovni planovi, kao i šta radi kada se umori.. “Umorim se, kako da se ne umorim. Tada ne volim ni da je vidim ni da je čujem. Kada se umorim od Brene, volim da odem na godišnji odmor i ne razmišljam...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.