Bregović renovira kuću u Perastu za 20.000 evra!

Izvor: Svet, 22.Jul.2015, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bregović renovira kuću u Perastu za 20.000 evra!

Goran Bregović odlučio je da ove godine uloži 20.000 evra u renoviranje kuće u Perastu, u kojoj se leti odmara između brojnih nastupa.
Vođa Orkestra za svadbe i sahrane preurediće enterijer letnje vile na Crnogorskom primorju, a majstori će s radovima početi krajem avgusta.
“Brega ne žali da za sređivanje kuće u Perastu da čitavo malo bogatstvo. Odlučio je da promeni keramiku, lustere i ubaci neke antikvitete. Nameštaj koji će uskoro krasiti njegovu vilu stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << iz Italije”, priča izvor blizak slavnom muzičaru.
Bregin menadžer Adis Gojak potvrdio je ova saznanja.
“Pored Srbije i Sarajeva, Brega obožava da boravi na Crnogorskom primorju. U svojoj kući u Perastu leti puni baterije za nove koncerte. Kako i sam Bregović često kaže, to je njegova druga kuća, koju mora da održava. Pošto je eksterijer pod zaštitom, s vremena na vreme voli da preuredi enterijer. Često menja nameštaj, a videćemo šta će sad da promeni. Nije to ništa krupno, ali sa suprugom se uglavnom dogovara o svemu”, zaključuje Adis.
Inače, pored stana u Sarajevu, kuće na Jahorini i dve na Crnogorskom primorju, pevač ima i stan u Parizu i Zagrebu i čak šest nekretnina u Beogradu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bregović renovira kuću u Perastu za 20.000 evra!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015

Goran Bregović odlučio je da ove godine uloži 20.000 evra u renoviranje kuće u Perastu, u kojoj se leti odmara između brojnih nastupa...Vođa Orkestra za svadbe i sahrane preurediće enterijer letnje vile na Crnogorskom primorju, a majstori će s radovima početi krajem avgusta...“Brega ne žali...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.