Bred Pit u brejkdens okršaju sa Falonom!

Izvor: Svet, 16.Okt.2014, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit u brejkdens okršaju sa Falonom!

Popularni glumac Bred Pit i voditelj Džimi Falon dobro su se zabavili pri snimanju uvedne špice za šou program “Brejkdens konverzacije”. Veliki deo plesa odradili su profesionalni plesači, ali glumac i voditelj celoj priči dali su posebnu dimenziju.
Mislili ste da Bred Pit samo zna da pobeđuje u “nasilnim” okršajima? Glumac svašta ume i zna a u to možete i sami uveriti.
U skeču koji je uradio sa voditeljem Džimijem Falonom za njegovu emisiju Pit je pokazao kako igra brejkdens.

Autor: Life Content
Foto: ScreenShot

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRESMEŠNO: Plesni okršaj Breda Pita i Džimija Falona

Izvor: Kurir, 16.Okt.2014

Naravno, veliki deo plesa odradili su profesionalni plesači, ali glumac i voditelj celoj priči dali su posebnu dimenziju..Mislili ste da Bred Pit samo zna da pobeđuje u "nasilnim" okršajima? E pa prevarili ste se...U skeču koji je uradio sa voditeljem Džimijem Falonom za njegovu emisiju Pit je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.