Boki Ivković: I Deda Mraz je rekao da smo super!

Izvor: Prva.rs, 28.Dec.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boki Ivković: I Deda Mraz je rekao da smo super!

U svakoj epizodi deca uzrasta od 4 do 8 godina davaće zanimljive i smešne odgovore na pitanja iz svakodnevnog života i, ako žele, pokazaće neki svoj talenat, a ovoga puta sve će biti u novogodišnjem ruhu. Voditelj zna mnogo više nego što oni misle, jer je sve o deci saznao od njihovih roditelja.
A kakvo će raspoloženje biti u Lagalici u ovim prazničim danima, otkriva nam lično Boki:
“Praznične emisije odisaće posebno svečanom atmosferom. Uživaćete u čaroliji koja može >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << da se doživi samo ako pred sobom imate nebrušene dijamante. Najbitnije je, da mi koji radimo za dobrobit deteta, uvek budemo u odličnoj duhovnoj kondiciji i da naša mašta nema granica. Najveća radost i jeste kada se Deda Mraz i ja čujemo i podelimo utiske o prethodnoj godini, a još lepše je, kada vidimo da su deca na pravom putu. Gledajete Lagalicu i Deda Mraz je rekao da smo super”, oktriva nam Boki I dodaje da mu je snimanje “Lagalice” nezaboravno iskustvo, pre svega zbog druženja sa decom, njihove iskrenosti i energije kojom je studio uvek ispunjen.

“ Svima nama želim osmeh na licu tokom cele 2016. godine”, poželeo je sjajni voditelj gledaocima i učesnicima “Lagalice”.
Više o Lagalici saznajte OVDE

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.