Bojanu Bjeliću obožavateljka šlagom “ispečatirala“ grudi!

Izvor: Tracara.com, 13.Avg.2012, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojanu Bjeliću obožavateljka šlagom “ispečatirala“ grudi!

U bašti V.I.P. VILE na Dedinju, za vikend je uživao i mladi pevač Bojan Bjelić. U najluksuznijem ambijentu za opuštanje i zabavu ovog leta u Beogradu, Bjelić je u društvu prijatelja ispijao koktele, a onda je usledilo i kolektivno kupanje u bazenu u bašti vile.Kako je dan odmicao, sunčanje i druženje pretvorili se u pravu žurku u bazenu uz nastup beogradskog DJ Novaka. Nakon što se žurka završila, a Bjelić odlučio da se malo odmori zaspavši na plus 30 stepeni, usnulom pevaču prišla je mlada obožavateljka i “ispečatirala“ mu grudi otiskom ruke umazane šlagom.Bjelić se nije bunio, već je obožavateljku džentlmenski častio koktelom na svoj račun. To je taktika!

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dok se opuštao u V.I.P. Vili: Bojanu Bjeliću obožavateljka šlagom “ispečatirala“ grudi!

Izvor: NaDlanu.com, 13.Avg.2012

U bašti V.I.P. Vile na Dedinju, za vikend je uživao i mladi pevač Bojan Bjelić. U najluksuznijem ambijentu za opuštanje i zabavu ovog leta u Beogradu, Bjelić je u društvu prijatelja ispijao koktele, a onda je usledilo i kolektivno kupanje u bazenu u bašti vile. .

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.