Bojana Maljević u seriji s Mimom Karadžićem

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Maljević u seriji s Mimom Karadžićem

Bojana Maljević novo je ime na spisku glumaca u seriji „Budva na pjenu od mora“. Novi član glumačke postave, prema rečima Mime Karadžića, koji u seriji tumači lik kontroverznog biznismena Save Bačića, uneće velike promene.

- Bojanina uloga je odlična i velika i ona će zakomplikovati život Savu Bačiću, liku koji ja tumačim – izjavio je Mima za „Blic“. Gledaoce očekuje uživanje u brojnim zapletima i intrigama glavnih protogonidsta, dosta sukoba i ljubavi.

Novi ciklus snima se u Podgorici i na Crnogorskom primorju i trajaće do 15. jula. Prikazivanje novih epizoda planirano je za jesen, za sredinu oktobra.

Izvor: Blic

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.