Bojan Perić: Anđela me je osvojila osmehom

Izvor: Svet, 30.Jan.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Perić: Anđela me je osvojila osmehom

Jedan od najzapaženijih glumaca mlađe generacije Bojan Perić prethodnu godinu pamtiće po brojnim profesionalnim izazovima, ali i emotivnom ispunjenju koje mu je donela veza sa dvadesetdvogodišnjom Anđelom, studentkinjom sociologije iz Beograda. Iako je svoje radne zadatke, od serije “Urgentni centar”, preko voditeljskog angažmana u emisiji “3 boje zvuka” na “Radio-televiziji Srbije”, do glavne muške uloge u seriji “Jedne letnje noći”, snimanoj po romanu Mir-Jam, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uspešno realizovao, krajem decembra zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo. Dvadesetdevetogodišnjeg glumca je dijagnoza zapaljenja srčane maramice uplašila, ali je zahvaljujući strogoj disciplini, kao i neizmernoj podršci devojke lečenje nedavno uspešno priveo kraju. U razgovoru za magazin “Hello!” Bojan otkriva detalje jednomesečne romanse sa devojkom koja je u potpunosti osvojila njegovo srce, a na početku razgovora osvrnuo se na bolest koja ga je primorala da preuredi dotadašnji stil života i odredi prioritete.
Čime vas je Anđela osvojila?
“Osmehom. Uvek sam govorio da me to kod devojke prvo privuče i tako je bilo i ovoga puta. Anđela je vrlo pametna i prirodna i što je meni jako bitno možemo da pričamo o svemu.”
Kada ste otpočeli vezu?
“Sredinom decembra, kao što to obično biva, najbolje stvari dese se kada ih najmanje očekujete, spontano. Lepo nam je, uživamo i posle mnogo vremena konačno mogu da kažem da sam zaljubljen. I to baš zaljubljen i baš mi je lepo.”

Kompletan intervju sa Bojanom Perićem pročitajte OVDE.
Intervju: Deana Đukić; Life Content
Foto: Janko Petković; Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.