Boban Rajović IDE POD NOŽ - Pevač doneo ODLUKU da se podvrgne OPERACIJI! Otkrio detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 21:13

Boban Rajović IDE POD NOŽ - Pevač doneo ODLUKU da se podvrgne OPERACIJI! Otkrio detalje

Ovo ga je činilo nesigurnim!

Pevač Boban Rajović važi za jednog od onih koji itekako vodi računa o svom izgledu, a s obzirom na to da je na pragu pete decenije, neretko se komentariše kako izgleda mladoliko.

On je sada otkrio da ga uskoro očekuje estetska operacija koju već dugo priželjkuje.

- Nemam ništa protiv toga da čovek pomoću umerenih korekcija radi na svom izgledu i ispravi ono što mu smeta i što ga čini nesigurnim. Do sada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisam imao nikakve estetske intervencije, ali me uskoro očekuje operacija očnih kapaka. Smeta mi višak kože koji je pao preko oba oka i uskoro ću to rešiti - rekao je Boban Rajović.

Kako je dodao, smatra da nema potrebe da krije da će srediti lice.

- Nema potrebe da krijem, to bi bilo bezveze budući da već duže vreme razmišljam o tome. Svako od nas ima pravo da radi sa svojim licem šta želi i ne vidim apsolutno ništa loše u takvim operacijama - rekao je Rajović za Alo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.