Blizanac i Riba čine sve za ljubav jer im je srce ogromno!

Izvor: Svet plus, 07.Dec.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanac i Riba čine sve za ljubav jer im je srce ogromno!

Neko ko ume da voli toliko jako i snažno da je samo za poželeti imati njegovu ljubav... Blizanac i Riba čine sve za ljubav jer im je srce ogromno! Ribe nikada ne idu na sve ili nista zato što one jednostavno žele da vole i da budu voljene i nema nimalo sumnje da u tome i uspevaju.

BLIZANAC

Ovo je znak koji sve čini za ljubav. Neko ko ume da voli toliko jako i snažno da je samo za poželeti imati njegovu  ljubav.

Osoba rođena u ovom znaku je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pre svega posebna po tome sto želi da pronađe svoju srodnu dusu. Blizanca ne zanima ni flert ni avantura već samo to da kraj sebe  ima pravu osobu. Da ima nekog ko će ga voleti i na koga će moći da se osloni. Nekog na koga će moci da računa.

Moramo da kažemo da nema toga na šta osoba rođena u ovom znaku nije spremna kada joj je do nečega stalo.

Blizanac je pošten! Osoba koja vam neće naneti bol već će biti vaš oslonac i važa podržka baž uvek. On ne okreće leđa onima koje voli već će im se baš uvek naći.

Biće im oslonac i podrška, sve to u jednoj osobi.

Kaže se da se u ovom znaku rađaju ljudi koji su poznati kao majstori laži. To ne mora da znači da oni lažu već samo to, da ako požele mogu svakoga da prevedu žednog preko vode.

Ako to i uradi to će biti zato što ne želi da nekome slomi srce i tada će se u najvećem broju slučajeva poslužiti belim lažima.

RIBA

Ovo je znak koji živi za ljubav. Neko ko sve čini za emocije i ko je prosto duša od čoveka.

Ribe nikada ne idu na sve ili ništa zato sto one  jednostavno žele da vole i da budu voljene i nema nimalo sumnje da u tome i uspevaju.

Riba je neko ko je iskren i ko je osoba za primer na svaki naćin. Da će biti tu za one koje voli i da baš nikada neće odustati od onog sto želi.

Riba je odana i verna. Ona neće prevariti i zapravo neće joj to nikada pasti na pamet.

Ako želite da vam neko da srce na dlanu i da uvek i u svakom slučaju bude  uz vas onda vam  treba osoba rođena u znaku ribe. Ona je tipični primer nekog ko će umeti da bude važ oslonac i vaše rame za plakanje. Neko ko će vam dati čak i ono što nema i biti tu za vas i onda kada vam svi na svetu okrenu leđa.

Ljubav jedne ribe nije teško dobiti ali je može biti teško zadrzati. To je zato sto riba zna šta želi. Hoće da bude sigurna u nečije emocije, potpuno uverena u to da je nekome stalo do nje.

Da uvek i u svako doba moze da se osloni na tu osobu. Da joj se poveri, da joj veruje, da prosto zna da nije sama.

Riba uz sve ovo ne ume ni da mrzi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.