Blac Chyna probušila uši 11-mesečnoj kćerki Dream

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blac Chyna probušila uši 11-mesečnoj kćerki Dream

Yahoo Blac Chyna proslavila je rođendan najstarijeg sina Kinga Caira u ponedeljak uveče, no imala je i poseban poklon za kćerku Dream Kardashian.  Tokom posete lokalnom šoping molu, bivša devojka Roba Kardashiana otkrila je da je probušila uši njihovoj kćerki.   Fotografiju, na kojoj se 11-mesečna devojčica vidi sa srebrnim minđušama objavljena je na Snapchatu, a čini se da Dream nije uopšte plakala tokom bušenja ušiju. Inače, Chyna je tokom vikenda sa bivšim partnerom Tygom, sa kojim ima sina King Caira, proslavila dečakov rođendan, u zabavnom parku Six Flags Magic Mountain.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Skupoceni nakit za bebu: Blek Čajna probušila uši 11-mesečnoj ćerki

Izvor: Story, 17.Okt.2017

Najmlađa devojčica koja nosi prezime poznate porodice Kardašijan, dobila je svoj prvi nakit. Naime, bivša devojka Roba Kardašijana, Blek Čajna objavila je kratak video na Snapchat-u u kome se pohvalila kako je njihovoj jedanaestomesečnoj ćerki Drim probušila uši. Blek Čajna i Rob Kardašijan...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.