Bitfest: Dado skratio nastup zbog premora

Izvor: Poznati.info, 28.Avg.2013, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitfest: Dado skratio nastup zbog premora

Na završetku festivala u Bitolju nastupio je Dado Topić, ali je koncert neplanirano skraćen jer je iskusnom rokeru tokom nastupa pozlilo zbog premora

Finalno veče ovogodišnjeg kulturnog leta „Bitfest 2013“ u Bitolju bilo je u znaku koncerta rokera Dada Topića, koji je pred više od 2.500 gledalaca neplanirano skraćen zbog zdravstvenih problema iscrpljenog pevača.

Prema naknadnim informacijama organizatora koncerta na „Bitfestu“, potvrđeno je da se Topić oporavio i da mu je najverovatnije pozlilo zbog – premora.

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao ga umor: Dado Topić prekinuo nastup jer mu je pozlilo!

Izvor: Svet, 28.Avg.2013

Na završetku festivala u Bitolju nastupio je Dado Topić, ali je koncert neplanirano skraćen jer je iskusnom rokeru tokom nastupa pozlilo zbog premora. Finalno veče ovogodišnjeg kulturnog leta “Bitfest 2013″ u Bitolju bilo je u znaku koncerta rokera Dada Topića, koji je pred više od 2.500 gledalaca...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.