Bio sam KLINIČKI MRTAV! Kriminalcu dugujem pare, on mi SPOLJA RADI O GLAVI! Šok informacije procurile do Kristijana

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2021, 10:29

"Bio sam KLINIČKI MRTAV! Kriminalcu dugujem pare, on mi SPOLJA RADI O GLAVI!" Šok informacije procurile do Kristijana

Golubović i Spalevićeva naširoko o razlozima za raskid.

U toku sinoćnje emisije "Pitanja novinara", jedno od pitanja bilo je upućeno Kristini Spalević:

"Kako reaguješ na sukobe koje imaš sa Kristijanom?"

- Ne bih ulazila u odnos sa njim tek tako, jer sada vidim kako on reguje tako burno, on mnogo loše reči kaže. Da je ovo napolju, ja bih otišla, ali ovde smo osuđeni jedni na druge. Meni je jako krivo jer on priča kako sam ja devojka za ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ono, kao kombinacija - rekla je Kristina.

- Ja sam njega zamolila da nema više tih stvari, ponižavanja. Osećam se da nemam više samopouzadanja - rekla je Kristina.

- Ti si Kristijane hvalio, i onda si odjednom skočio i promenio ploču, ponizio je - rekao je Darko.

Pogledajte rezultate

- Pa nisam ja to tako loše uradio - rekao je Kristijan.

- On je čuo da sam ja skinula muža sestri od 70 godina. Da mene niko ne voli u mom selu. Da sam se bavila prostitucijom. Ja sam zarađivala velike pare, nastupala sam svuda po Evropi, sama sam se borila a on iznosi neke stvari koje je on kao čuo - pričala je Kristina.

- Postoji neki novopazarac kome kao ja dugujem novac, a onda je on ubacio nju jer se druži sa Stanijom, jer ja takve volim. Onda čujem ona je u vezi sa nekim likom, kriminalcem. To je najluđa izmišljena priča. Takvo biće ne postoji. Meni duguju pare da mogu još tri života da živim. Ja sam bio klinički mrtav, bio sam, lopov, p**er, diler droge u crkvi... Gomila stvari koje su pisali o meni su neistina. Ja se ne nerviram zbog toga - rekao je Kristijan.

- Darko ako ona popije par piva i legne sa Carem, koji d**a đ**icu, a ona se ljubi sa njim. Ona je tako predstavljena. I kako ja da je shvatim ozbiljno da je ona fina devojka - nastavio je on.

- Ja sam hiljadu puta čula sve šta je on rekao, a onda mi on krene sa pričom kako mu prijam - rekla je Kristina.

- Ti si ušla čoveku u krevet - rekao je Kristijan za nju..

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.