Biljana Tipsarević: Ponosna sam što sam Jankova supruga

Izvor: Svet, 22.Nov.2014, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Tipsarević: Ponosna sam što sam Jankova supruga

Biljana Tipsarević srećna je što se za kratko vreme pozicionirala kao dizajner i ne krije da joj je popularnost supruga pomogla u tome, ali napominje da zbog braka s Jankom ima veću odgovornost.
“Brže se čuje za ono što radite kada pored sebe imate uspešnog muškarca čijim se rezultatima ponosi cela nacija. Ali, sa druge strane nisu vam dozvoljene ni najmanje greške. Zato, pre nego što sam počela da se bavim modom, završila sam italijansku akademiju za modni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dizajn, i to kad sam već imala master diplomu fakulteta tehničkih nauka i godinama radila u struci”, kaže Biljana.
Ona naglašava da joj je porodica uvek ispred posla.
“Porodica je uvek na prvom mestu, a poslu se predajem koliko stignem. Žena mora da pronađe balans, da bude neizmerna podrška suprugu, maksimalno posvećena majka, ali i da ima svoj posao, što iziskuje dobru organizaciju i pomoć. Ponosna sam na supruga i nikada nisam bežala od toga da me neko oslovi kao Jankovu suprugu. Drago mi je kad me tako oslovljavaju, ali ipak najdraže zvanje mi je Emilina mama i na to sam najponosnija”, kaže majka desetomesečne devojčice.
Za supruga kaže da je dobar roditelj.
“Znam koliko je Janko pažljiv, nežan i pun ljubavi prema svima, tako da nisam iznenađena što je divan otac”, istakla je Biljana.
Biljana je kreirala komplet u kojem će se Kristina Kušić takmičiti na svetskom izboru „Elit model luk“ u Kini.
“Sa zadovoljstvom sam prihvatila poziv Danijele Dimitrovske da sarađujemo i ove godine. To je bila prilika i da predstavim novu „Timeless chic kolekciju“. Sako i šik šorc namenila sam „Elitovoj“ pobednici”, kaže Biljana.
Izvor: Blic
Foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Biljana Tipsarević: Nije lako biti Jankova supruga

Izvor: Story, 22.Nov.2014

Modna dizajnerka Biljana Tipsarević i supruga Janka Tipsarevića srećna je što joj poslovna karijera blista, ali ne krije ni da joj je Janko mnogo pomogao u tome...Biljana Tipsarević, foto: Instagram..Biljana napominje i da brak sa Jankom od nje zahteva veću odgovornost i brigu...Ovako izgleda kada...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.