Biće frke ali NEMA ČEGA DA SE PLAŠI! Bivši dečko učesnice Parova ULAZI U VILU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biće frke ali NEMA ČEGA DA SE PLAŠI! Bivši dečko učesnice Parova ULAZI U VILU?!

Da li je spreman da se bori za pravdu?

Nova učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi" Ljubica Stankov privukla je veliku pažnju javnosti potresnom ljubavnom pričom.

Po njenim rečima, bila je fizički i psihički maltretirana od strane bivšeg dečka, sa kojim je svojevremeno i zatrudnela, ali se odlučila za prekid trudnoće.

Gostujući u emsiji "Upoznajte Parove", Aleksandar Milanović tvrdio je da Ljubica ne govori istinu, da nikada nije bila trudna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se bavila prostitucijom, te da nikada u životu nije digao ruke na nju.

Rasprava među bivšim ljubavnicima završila se time što su obe strane poricale jedna dugu, a fanovi rijaliti programa "Parovi" i dalje žele da saznaju šta je prava istina.

Produkcija zabavno-humorstičkog programa ponudila je Milanoviću da uđe u vilu i postane ravnopravni takmičar, kako bi pred milionskim auditorijumom dokazao da su njegove tvrdnje istinite.

Da li će Ljubičin bivši momak prihvatiti poziv i time pokazati da nema čega da se plaši, kao i da da je tokom gostovanja govorio istinu, ostaje nam da saznamo u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.