Beba na rejvu

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba na rejvu

Majka iz Britanije “proslavila” se pošto se Internetom proširila slika nje sa četvoromesečnim sinom na rejvu.

Sara Džejn Halm (41) osvanula je na fotkama sa jedne žurke u Ebristvitu, i ništa ne bi bilo neobično da na slikama, nastalim posle ponoći, nije i njen četvoromesečni sinčić Đango.

Fotografija se proširila Internetom kao munja, a Sara Džejn je na društvenim mrežama bila “bombardovana” kritikama ljudi šokiranih činjenicom da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na rejv povela, ili bolje reći ponela, bebu.

“Sada shvatam da sam pogrešila, ali i dvoje starije dece sam vodila sa sobom na koncerte i DJ nastupe kada su bili bebe. Doduše, to je bilo pre 20 godina, i očigledno su se vremena promenila”, rekla je Halmova za “San”.

Žurka u Ebristvit Art centru, u severnom Velsu, prekinuta je nakon što je nekoliko posetilaca upozorilo obezbeđenje i organizatore da je u publici i beba.

Halmova u svoju odbranu kaže da je mali Đango imao zaštitne slušalice, i da je prespavao najveći deo žurke.

(MONDO)

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.