Bajaga i Instruktori: Od nastupa ne stižu u studio

Izvor: Svet, 06.Sep.2010, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajaga i "Instruktori": Od nastupa ne stižu u studio

Bajaga i "Instruktori" trenutno su jedni od traženijih rokera u Srbiji. Gotovo za svaki vikend je ovim muzičarima rezervisan termin, pa se zbog velikog broja nastupa frontmen ove grupe Momčilo Bajagić nada da će uspeti da do kraja godine i početkom sledeće završe i objave novi album jer žele da uđu u studio već u oktobru. Pretprošlog vikenda poznati rok sastav imao je dva velika nastupa, u subotu 28. avgusta na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju na Tiskom keju pred nekoliko hiljada ljudi na velikoj rok večeri na kojoj je nastupao isto veče sa Delčom i "Kljunovima", "Evom Braun", Vladom Divljanom i Dejanom Cukićem, a u nedelju su već imali nastup u Varaždinu.
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bajaga na Gradskom trgu u Smederevu

Izvor: Kontra magazin, 07.Sep.2010, 13:32

Bajaga i Instruktori nastupiće 10. septembra (22:00) kao glavne zvezde pete večeri tradicionalne kulturno-zabavne manifestacije Smederevska jesen na gradskom trgu u Smederevu. Za bend Momčila Bajagića biće to treća velika i besplatna svirka za posetioce ovog leta u Srbiji, posle nedavnih nastupa...

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.