Bafi: Ubica vampira ponovo na malim ekranima?

Izvor: Svet plus, 06.Apr.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bafi: Ubica vampira ponovo na malim ekranima?

Serija Bafi: Ubica vampira nedavno je proslavila 20 godina od emitovanja prve epizode, a odmah se povelo pitanje da li bi serija mogla ponovo da se snima.

Naime, povodom 20 premijere prve epizode i 14 godina od završetka serje, glumci koji su tumačili glavne uloge su se okupili kako bi to proslavili. Tu se povela i rasprava da li bi serija mogla da ponovo oživi. Neki smatraju da bi mogla, neki ne, a zapravo jedini celoviti odgovor dala je glumica Sara Mišel Geler, koje i tumačila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Bafi:"Sigurna sam da će fanovi biti razočarani ovim odgovorom, ali mislim da bi se još više razočarali kada bi stvorili nešto što ne bi ispunilo očekivanja, koja su neverovatno visoka. Sviđa mi se to što serija može živeti u obliku stripa i ilustrovanog romana. Postoji mnogo svetova u kojima može živeti" rekla je ona.

Tvorac serije, Džos Vidon, ipak nije želeo da ubije svaku nadu, pa je rekao da serija ima još potencijala i da, kada bi se radila sa istom glumačkom ekipom, koja bi se našla u novim fazama života, to bi predstavljalo odrastanje same serije. Da li će se nove epizode desiti ili ne, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.