BURNO NAKON RASKIDA S MARKOM: Luna pala pred noge SVIM protivnicima! Moli Staniju, Miću, Zoricu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNO NAKON RASKIDA S MARKOM: Luna pala pred noge SVIM protivnicima! Moli Staniju, Miću, Zoricu...

"Bili su u pravu..."

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2".

Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se sutrašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2". I baš dan pred taj događaj, raskinuli su Luna Đogani i Marko Miljković.

Modna blogerka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna Đogani još uvek je pod utiskom nakon raskida sa Markom Miljkovićem, te se odlučila na neočekivani potez - čestitala je svim zadrugarima koji su od samog početka bili uvereni da njih dvoje neće uspeti - tačnije, svim njenim rijaliti suparnicima. Prvo je prišla Lepom Mići.

- Hvala ti, hvala ti na svemu, dosta smo se puta svađali, ali za sve si bio u pravu za Marka - rekla je Luna Lepom Mići.

Potom je ušla u Belu kuću i zahvalila se Staniji Dobrojević jer je danas u razgovoru sa njom Marko pokazao pravo lice kada je spomenuo Slobu i rekao kako mu treba dići spomenik jer je trpeo mesecima.

- Stanija, i tebi hoću da se zahvalim, Pokazala si mi da čovek nije za mene. Hvala ti puno! Da on meni kaže da nisam borac i da nisam prebolela Slobu... Kako on to može da radi? Sve su mi govorili ljudi, znala sam. Nisam htela da verujem u sve ovo. Čovek radi sve namerno.

- Smej se, glavu gore šta je tebi, 'alo?! K'o Boga te molim, nemoj da si u bedaku. Ovo je tvoja poslednja škola! Bravo - vikala je Zorica.

- On je mene zapravo oslobodio - rekla je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.