BUKTI RAT BIVŠIH ZADRUGARA! Orozović odgovorio Đedoviću na prozivke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 22:08

BUKTI RAT BIVŠIH ZADRUGARA! Orozović odgovorio Đedoviću na prozivke!

Ko je tu u koga zaljubljen?!

Na društvenoj mreži Instagram razbuktao se rat bivši zadrugara, nakon što je Marko Đedović izjavio da je Nikola Orozović, sa kim je ratovao i u Beloj kući, planski pustio u javnost svoje porno snimke, kako bi se oprao od afere sa Branislavom Radonićem Brendonom i zataškao svoju naklonjenost ka istom polu. Orozović mu je na ovo odgovorio brutalnom porukom:

- Neću puno da komentarišem gluposti, laži i klasičnu mržnju koju ispoljava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovaj ljigavi glodar... Pošto su njega ovako polupanog bezgrešno donele rode, ostaje još samo da dokaže da nije p*der i pokaže šta ima u peleni - odgovorio je Orozović Đedoviću, a on mu je odmah uzvratio:

- Pa ono što si pokazao ne bi prihvatio niko normalan, sem osrednjih dr*ca koje koristiš da ti peru seksualnost. Priznaj da si zaljubljen u mene još jednom i možda ti i oprostim što si dirao Brendona i zvao ga u WC na kvarno da ga pipkaš - poručio je Marko bivšem cimeru iz Bele kuće, a kako će se sve ovo završiti, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.