BUKTI NOVI ESTRADNI RAT? Pale ŽESTOKE prozivke - Pevačica JAVNO POTKAČILA Editu? Internet izgoreo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKTI NOVI ESTRADNI RAT? Pale ŽESTOKE prozivke - Pevačica JAVNO POTKAČILA Editu? Internet izgoreo!

Leteće perje?

Pevačica Sara Jo napravila je pravi bum kada je izbacila pop numeru "Mili, mili", koja se vrlo brzo našla na prvom mestu trending liste na popularnoj platformi Jutjub.

Osim pesme koja je oduševila Sarine fanove, mnogi su se oduševili i retro izgledom spota, koji je sve vratio u devedesete. Jedna od odevnih kombinacija koje su se istakle, bila je i ona inspirisana popularnom pevačicom i glumicom Alijom, koja je tragično nastradala u avionskoj nesreći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2001. godine.

🖤📼 POP NIJE MRTAV 📼🖤 #MILIMILI

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on Jul 10, 2019 at 4:14am PDT

Tri meseca kasnije, pevačica Edita Aradinović objavila je sliku na svom profilu na društvenoj mreži Instagram u skoro pa identničnoj kombinaciji. Ovo su primetili Sarini fanovi, ali i njena stilistkinja koja već duži period sarađuje sa mladom pevačicom. Ona je na svom storiju objavila fotografiju gde poredi ove dve kombinacije i napisala na engleskom jeziku "Imitacija je najiskreniji oblik laskanja".

@ninarajakatelier 🎩

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Oct 20, 2019 at 3:02am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.