BRZO HITNA POMOĆ! Tara Simov MOMENTALNO IZNEŠENA iz Zadruge! Samo se SRUŠILA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 16:39

BRZO HITNA POMOĆ! Tara Simov MOMENTALNO IZNEŠENA iz Zadruge! Samo se SRUŠILA! (VIDEO)

Iznenada joj pozlilo!

Tara Simov je juče iznešena iz rijaliti programa "Zadruga", jer joj je naglo pozlilo.

Kako su zadrugari komentarisali tačnije, Nenad Aleksić Ša, Tari je pozlilo zbog pritiska, jer je konstantno izložena napadima zbog odnosa sa Nenadom.

Simovu je Mina Vrbaški na rukama iznela iz pušione gde joj se slošilo, a potom je i Nenad izašao sa Tarom van "Zadruge".

Nakon nekog vremena, pojavio se Ša, koji je nosio Taru u spavaću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sobu. Kako se videlo na njenoj ruci, kada ju je spuštao na krevet, išla je na infuziju, a očigledno joj je bolje, čim joj je dozvoljeno da se vrati u rijaliti.

Kako smo mogli da vidimo, Tari je sinoć bilo bolje, a tačan razlog što joj nije bilo dobro nije poznat.

Ša je naknadno pričao da joj nije bilo dobro jer je pod pritiskom, te d mnogi napadaju devojku od 20 godina, kao i da ona nije bila spremna na to.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.