BRENA IZDOMINIRALA! U Kruševcu nastupala pred 20 000 ljudi!

Izvor: Svet, 01.Jul.2019, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRENA IZDOMINIRALA! U Kruševcu nastupala pred 20 000 ljudi!

Na završetku Vidovdanskih svečanosti, na Slobodištu u Krusevcu nastupila je Lepa Brena i doslovce – izdominirala!
Svi koji su te večeri bili u Kruševačkom okrugu slili su se na čuveno Slobodište da čuju i vide – Lepu Brenu.



Folk zvezda nizala je nove hitove, ali i popularne pesme iz opusa iz osamdesetih godina, a veliki broj TV stanica čekao je da od najveće zvezde na Balkanu uzme izjavu. Raspevana publika pevala je dva sata sa svojom miljenicom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a Brena je još jednom dokazala zašto je – ministarka radosti.

Prenosimo vam delić atmosfere, a složićete se da ove slike govore više od hiljadu reči. Ipak jedno je definitivno – Brena je izdominirala!


SvetPromo
The post BRENA IZDOMINIRALA! U Kruševcu nastupala pred 20 000 ljudi! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

U Kruševcu nastupila pred 20 hiljada ljudi! Brena izdominirala!

Izvor: Scandal.rs, 01.Jul.2019

Na završetku Vidovdanskih svečanosti, na Slobodištu u Kruševcu nastupila je Lepa Brena i doslovce – izdominirala! Svi koji su te večeri bili u Kruševačkom okrugu slili su se na čuveno Slobodište da čuju i vide – Lepu Brenu. Folk zvezda nizala je nove hitove, ali i popularne pesme iz opusa...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.